Singapore
Door: Daan
Blijf op de hoogte en volg Daan
11 Augustus 2007 | Singapore, Singapore
Na een verschrikkelijke vlucht, toestel was zo krap (benen zaten bijna “vast”), en was ook niet helemaal fit (hik) kwam ik rond 0600 uur in Singapore aan.
Op het vliegveld kwam ik erachter dat ik de gegevens van het hostel kwijt was. ik onmoette een Amerikaan op het vliegveld en besloot op goed geluk met hem mee te gaan naar “zijn” hostel (in de hoop dat ik daar terrecht kon). Ik met die kerel mee (hij had heel veel baggage bij zich dus ik helpen) uiteindelijk echt na 30 min lopen met al die ellende op mijn rug kon ik niet terrecht daar....thanks man see ya later (yo..)
Daar in dat hostel vertelde ze me van een ander hostel dus ik daarheen (inmiddels redelijk moe en omgeving voelt als kleedkamer zaalvoetbal na douchen) wederom geen plaats pfff.
Na nog een uurtje rond gelopen te hebben en niets fatsoenlijks gevonden te hebben keek ik even om mijn kaart en bleek dat hostel wat ik zocht gewoon op de kaart stond! (tactisch wonder van Os op zijn best).
Eenmaal aangekomen gegeten, een poging tot slapen en gedoucht te hebben ben ik samen met een kerel uit Oostenrijk naar Sentosa Island gegaan. Het leukste van het eiland is dat je er met een kabelbaan heen gaat en zo heel de stad kan zien. Het eiland zelf is een soort pretpark waar je van alles kan doen; ze hebben een strand aangelegd, er zijn dolfijnen (was helaas al dicht toen we aankwamen) een onderwater park en zo nog een aantal erg belangrijke zaken...
Na het bezoeken van het eiland nog even beetje rondgelopen in de stad daar wat dingen bekeken en alvast een kaartje gekocht voor de trein. Ik ga morgen met de nachtrein (lekker mollen in de trein) naar Kuala Lumpur.
Het grote verschil naast cultuur en omgeving met Australie is vooral de mensen die je ontmoet. Ik ben hier nu 2 dagen en heb al zoveel leuke relaxte mensen onmoet. Ik ga morgen met 2 gasten uit de UK naar KL en vanuit daar zie ik het allemaal wel weer...
Ik hou jullie op de hoogte!!
11 Augustus 2007 - 10:29
Harrie?Nanny:
neee, beetje eigen schuld wel dus hoor.Moet je maar fit in het vliegtuig stappen.je ziet er op de foto trouwens redelijk fit uit.
En ook deze foto's zijn weer mooi. Goh man, wat maak je mee zeg, kunnen wij alleen maar van dromen.
Ja Daan, die man naar zijn hostel brengen hihi, goede daad van je. Wordt je meteen weer wakker van...
Ja, herkenbaar van jou, dat uiteindelijk het adres op de kaart stond.
Een preteiland, wat voor mij dus, na zo'n 30 bezoeken aan eurodisney. En dan een heel eiland vol, leuk..
Tsja, relaxte mensen, na 3 weken Thailand van de winter ken ik amper relaxtere mensen dan de Aziaten.
No stress is echt hun lijspreuk.
Dus nu Maleisië eerst?
Zal je zeker gaan bevallen daar zo.
Volgens mensen in Thailand waar we nog contact mee hebben, is de ergste hitte daar nu over.
Maar wat hitte betreft ben je natuurlijk weer wat gewend ook.
Ben benieuwd of je nog ergens onderweg een internet café gaat bezoeken.
Wij volgende je verhalen ademloos in ieder geval. En de foto's kan er niet genoeg van krijgen
groetjes van ons
11 Augustus 2007 - 10:48
Freek:
Nog altijd niet jaloers hoor op al die reisverhalen..... eikel!! ;)
Spreek je wel weer eens op msn
Groetuuhhh