Met een krat bier leg je meer contact dan met GSM

Door: Daan

Blijf op de hoogte en volg Daan

11 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam

Hey,

Het vorige bericht het ik al geschreven voordat ik in willemstad was.

Inmiddels in curacao belandt, heerlijk!! lekker zon strand en bodem die niet beweegt..heb daar trouwens gelukkig geen last van (zeeziek) hmm besef nu eigenlijk pas dat dat eigenlijk heeeeel fijn is.

Gisteren was ik om 2400 klaar met werken dus tijd om mn debut te maken in de crewbar.
Was met stel dat in casino werkt daar heen gegaan (erg duf stel), maar snel ontmoette ik daar gelukkig heel veel andere mensen.
Ook mijn roommate (stefan) was daar ik ben samen met die kerel echt heeeeel zat geworden wat echt heel leuk was. Stefan is echt een relaxte vent, erg blij mee aangezien we samen in een kippenhok leven...
Stefan en ik "wonen" trouwens als enige 2 van casino op andere etage. Op die etage wonen ook alle muziekanten en dansers en danseressen. Na het stappen hebben we daar nog een afterparty gehouden..erg leuk.
Kortom gisteren was topdag ken nu echt veel meer mensen wat het leven op een het schip een stuk aantrekkelijker maakt.

Ga nu lekker op strand liggen...

Ahoy

• 11 Februari 2007 - 20:33

Dikkie:

he maatje,heb je net aan de telefoon gehad,erg leuk en lees nu idd dat je het weer heeeeeeeel slecht hebt!!! Sommige mensen hebben ook altijd geluk he ;) Heel veel succes nog en ik spreek je snel...
    x

• 11 Februari 2007 - 22:55

Nanny:

aaaahhh, zo kennen we je, goed zat geworden.Goh, maak ons maar jaloers met die heerlijke temperaturen, en ; ga nu lekker op het strand liggen. Jammie.....Vergeet je niet in te smeren.Tot de volgende mail weer, bedankt, is leuk zo .Groetjes Nanny en Harrie

• 11 Februari 2007 - 23:02

J.O.G.Y:

Ven Os,

Wat heb je weer een leventje... Lekker hoorrrr. Zorg dat je t nog een paar daagjes volhoudt en dan zit je dus voor komende maanden gebakken (of lig je vooral te bakken vooral zo begrijp ik); Loads of fun nog!!

• 12 Februari 2007 - 09:54

Jaap:

Jaloers???? hmmmm nee joh wij hebben hier ook een Willemstad hahaha gekske..

Geniet ervan baasje!

• 12 Februari 2007 - 11:27

Nicole:

he lieverd...

Blij om te lezen dat je het allemaal zo getroffen hebt. Zo te horen ga je die eerste week sowieso doorkomen, dus ben benieuwd naar de rest van je verhalen!!

xxx Nicole

• 13 Februari 2007 - 09:45

Staal:

Klinkt goed Dano. Leuk schuitje trouwens. Jouw suite trouwens ook..Of was het jullie suite?? 10K pac, surf, hophophop, 'k zei nog zo GEEN PECH!!!, martini,badbeat, bonzende buurvrouw, flesje rood, stokbroodje tappenade, nog een badbeat, 3 outer, shoven man, juupje, zucht, brilliant call einstein, zo maar een verloren maandag, flipje, goeie muziek, alweer een 3 outer!!, gat in bureaublad, hoef geen geluk....als ik maar een pech heb. CU binnenkort online dude. Staal

• 13 Februari 2007 - 17:58

Bennie:

Hey Dano,

Als ik het allemaal goed lees lijkt het wel of je het naar je zin hebt?! Echt super voor je. Stiekem weet ik dat je er erg van baalt dat je hier carnaval voor hebt opgegeven. Maak je niet druk, zo te zien wordt jij op dat megaschip nog zatter dan ooit met carnaval.

Have fun

• 22 Februari 2007 - 11:48

Josti:

Hey Frankey,

Machtig mooi te lezen dat je het getroffen hebt. Ik kan het eindelijk lezen nu mijn nei-je computer er is (hopelijk heeft die boef dit www-adres niet, anders komt ie weer shoppen bij Josti's)

De man op de foto met de flessen in zijn hand is dat jouw room-mate, want die lijkt verrekes op die kleine Roel van ons, die lijkt weer een beetje op mij.....dan weet ik dat je ondanks dat je mijlenver wegzit toch steeds aan me herinnerd wordt....

Het ga je goed en tot snel,

Josti