Dolphins Whale's and Sleep

Door: Daan

Blijf op de hoogte en volg Daan

01 April 2007 | Dominica, Roseau

Heeeeyyyyyy

Na voor de zoveelste keer met een dikke kater wakker te worden, het is mijn laatste week en dat moet gevierd worden, stond vandaag een trip gepland waarin Dolfijnen en Walvissen gespot gingen worden.
Ik verwachte dat het een duffe tour zou worden op klein bootje wat veel te veel beweegt. Maar nee het was echt een hele coole catamaran (die veel te veel bewoog).
Eenmaal uitgevonden dat achter op schip (zie foto’s) een soort net gespannen was dat prima als slaapplaats fungeerde was Daan zo eens vertrokken.
Toen ik wakker gemaakt werd waren we omringd door dolfijnen! Het leuke van die beesten is dat ze gek zijn op aandacht zodra ze de boot gaan ze echt los.
Na het volgende tukje hadden we 2 walvissen naast de boot. Echt heel indrukwekkend grote beesten vooral als ze gaan “duiken” en die hele grote vin gaat de lucht in is een spectaculair moment.

Eenmaal wakker en besloten toch maar een kleine versnapering (natuurlijk rum punch) te nuttigen raakte ik aan de praat met een Duitse vrouw (zie foto). Dit was zo grappig door alles, omgeving, zooo moe, rum punch maar vooral de inhoud van het gesprek.
Nadat ik vertelde had dat ik Breda woonde werd ze helemaal enthousiast, jaren geleden had ze een man ontmoet uit Breda waarmee ze een affaire had gehad op een vakantie waar haar toekomstige schoonouders bij waren!! (niet idee dat dat normaal is).Toen ik vroeg of ze ook daadwerkelijk getrouwd was met de man waarmee ze verloofd was antwoordde ze: yes I did but he is dead now which is oke…ik uuhmm. Daarna vertelde ze dat ze lid was van walvissen bond Duitsland en dat ze daarom naar Dominica op vakantie te gegaan. Ze was destijds redelijk overspannen omdat ze film had gemaakt met bitch actress (ze was film director) Eenmaal aangekomen werd ze verliefd op eiland en besloot ze te emigreren.
Vervolgend ontmoette ze man op Dominica waar ze na een paar maanden mee ging trouwen.
Toen ze daarna achterkwam dat de beste man nog 4 andere vrouwen had waarmee ie getrouwd was besloot ze van de man de scheidden. Toen ze dit allemaal vertelde moest ik wel zo lachen dat ik zag dat mens dacht shit ik heb echt een raar leven..
Twijfel of dit overkomt op papier maar was echt heel apart, heeeel grappig..

Dit was mijn laatste trip in mijn Caribbean deze zal ik zeker nooit meer vergeten!

Mexicoooo here we come!

• 01 April 2007 - 08:42

Harrie-Nanny:

ooo, dit is mooi, walvissen, en nog dolfijnen ook. Als je dan op zo'n schommelde catamaran zit, met een kater, dan vind ik het toch knap dat je uberhaupt die beesten nog gezien hebt.Dat is toch werkelijk genieten daar. Geweldig hoor. groeten van ons xxx

• 09 April 2007 - 16:02

Saskia:

Hey das ist eine tolle Seite mit schönen Fotos viel Spass noch auf deiner Reise!Liebe Grüße aus Deutschland