Einde boot begin Mexico
Door: Daan
Blijf op de hoogte en volg Daan
01 April 2007 | Mexico, Mexico-stad
Gisteren mijn laatste dag op de boot, was toch wel een hele aparte dag. Ga toch wel een beetje met pijn in mijn hart weg daar. Heb daar echt zoveel interessante mensen ontmoet en mensen waarmee ik echt hele goede vrienden mee ben geworden. Vriendschap word snel heel hecht op zo’n boot omdat je zo erg op elkaar aangewezen bent.
Laatste avond heel veel foto’s gemaakt met Stefan zijn camera, ik ga die allemaal nog uploaden, heb nu een aantal foto’s van mijn cruise tijd bij dit bericht geplaatst.
De laatste avond eindige nogal wild werd wakker gebeld door de immigratiedienst of ik NU wilde komen tenzij ik wilde blijven....erg klote aangezien ik niet gedoucht had en kleren van vorige nacht nog aanhad. Het was dan ook geen hele fijne dag, toen ik na de immigratiedienst afgezet werd op Miami Airport dmv shuttle bus, moest ik daar vervolgens nog 10uur wachten op mijn vlucht (deed erg veel pijn)!
De vlucht naar Mexico City was erg indrukwekkend heb inmiddels in redelijk wat vliegtuigen gezeten maar nog nooit heb ik zon grote stad gezien!! Op vliegveld ging alles gelukkig redelijk snel na half uurtje was ik in mijn hotel kamer belandt. Overigens prima kamer het is meer een appartement (living, keuken, eethoek en slaapkamer). Het is trouwens zoooo fijn om eindelijk weer wat privacy te hebben!!
Ben hier nog nu 1 dag en heb eigenlijk nog niet veel gedaan. Ga eerst lekker uitrusten beetje aan de slag (pokeren, heb internet in mijn kamer). Heb 2 gasten uit NY ontmoet hier waarschijnlijk met hun ga ik morgen of zo beetje de stad verkennen.
ps. ben vanaf nu bereikbaar op skype (bellen via internet www.skype.com)onder de naam van_Ozz
Adios
01 April 2007 - 08:33
Harrie En Nanny:
Ja, afscheid nemen, valt altijd niet mee.Maar aan de foto's te zien , is het toch goed gelukt. En fijn dat je weer wat privacy hebt, is nodig op z'n tijd.Ga je weer goed daar, in die hele grote stad.geniet maar van alles wat komen gaat. groetjes van onsxxx -
06 April 2007 - 23:36
Harrie En Nanny:
Hee Daan.Gaat het een beetje, bevalt dit je nu beter zo.Wat ben je aan het doen momenteel.Ik was vanavond voor het biljarten bij de tip.Het was er gezellie, maar in de tijd dat jullie er kwamen, was het toch nog net iets leuker hoor.groetjes -
07 April 2007 - 10:31
Nicole:
Hee Daan..
Alles goed met je? Thnx nog voor je smsje.. Heb nog iets teruggestuurd, maar geen idee of dat deze keer wel is aangekomen.. Alles is in ieder geval goed met me afgelopen!
Heel veel plezier nog met je reis.. Ben benieuwd naar je verdere avonturen!
x Nicole