Mexico/Vegas/Hawaii
Door: Daan
Blijf op de hoogte en volg Daan
09 Mei 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Na mijn blessure heb ik de laatste dagen in Puerto Escondito doorgebracht in een hammock met een baco’tje en ook dat beviel prima daar. Tot nu toe is dat echt mijn favoriete plaats.
Na een busreis van 12 uur, die overigens heel erg mee viel, kwam ik weer terug in Mexico City. Heb daar nog 2 dagen doorgebracht met Dennis en Jasper die daarna terug vlogen naar Duitsland (echt super leuke tijd met die gasten gehad).
De volgende stop in mijn reis was Las Vegas. Ben daar al een aantal keer geweest en ook deze keer heb ik het daar zwaar na mijn zin gehad. De eerste drie dagen bestonden uit pokeren. Waarvan de eerste dag zwaar klote was en de andere twee erg goed gingen. Leukste pot: op een 200NL zat ik met 500$ ik had 22 de andere AA de flop was flop 22A toen de man zei allin en ik vervolgens call riep hij yesssssss (20 min later kwam hij terug om me alsnog een hand te geven, was erg sportief)
Na drie dagen kwam Yell en heb ik eigenlijk voor het eerst de andere kant van Vegas gezien (dat is dus geen fastfood en een tafel met 10 man).
We hebben onder andere een 500 pound Elvis! gezien, was echt heel grappig EN de man kon nog eens heel goed zingen. Ook zijn we naar een Circus du Solei show geweest, de acrobatiek in die show was echt heel erg indrukwekkend.
Na Las Vegas zijn we naar Hawaï gevlogen eerst naar Oahu waar we verbleven op het bekende Waikiki Beach lekker een paar dagen chillen, surfen (hechtingen zijn er eindelijk uit, maar golven vielen op waikiki) en lekker eten. De laatste dag hebben we auto gehuurd en hebben we het hele eiland rondgereden, heel veel mooie stranden met hele vette golven (hebben als we terug komen van Big Island nog een paar dagen op Oahu dus hopelijk nog een paar dagen surfen) ook zijn we nog naar Pearl Harbor geweest, je ziet dan een paar schepen en wat herdenkingen niet heel boeiend.
We zijn nu inmiddels op Big Island, het grootste eiland (rare naam he..) waar we vandaag zijn gaan snorkelen EINDELIJK turtles gezien na inmiddels een poging of 4 sinds ik weg ben.
Morgen gaan we de actieve vulkaan “beklimmen” erg veel zin, word denk ik het hoogte punt (..) van mijn verblijf in Hawaï.
Aloha
09 Mei 2007 - 14:29
Dennis:
Hey Dano
Cool pictures.How is your foot and what about the pokerstuff in Vegas?Did you win a lot?Germany is crap too many things to do and so cold...
enjoy your time..
Greets Dennis -
09 Mei 2007 - 14:38
Dikkie:
DAAAAAANIIEEEEEEEEEEEEEELLL!!!!
je hebt het nog steeds erg slecht zie ik.. hoop je snel weer te spreken,en met de suzuki gaat het wel goedkomen denk ik.. heb nieuwe banden en een uitlaat gefixt!!
tot snel.. X -
10 Mei 2007 - 11:09
An En Pierre:
hoy daan en jell we hebben gezien dat jullie het naar je zin hebben geniet er nog maar van hier gaat alles gewoon zyn gangetje groetjes an en pierre -
15 Mei 2007 - 09:43
Harrie En Nanny:
oo, Daan, wat is het daar weer prachtig.Lekker weer genieten hoor. liefs van ons